Nominerede til Skive Business Awards 2022

Jurymedlemmerne har ved demokratisk afstemning valgt følgende nominerede:

Læs om juryen og processen her.Årets Iværksætter

Iværksætterprisen tildeles en eller flere personer, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Skive Kommune inden for de seneste tre kalenderår. Iværksætteren skal have udvist et bemærkelsesværdigt engagement og initiativ i Skive Kommune. Vedkommende skal også være rollemodel for andre.


De nominerede er: 

Smil Med Østergaard

S.C. Nordic (Vinder)

Madsen & Fjalland 


Årets Erhvervspris

Årets Erhvervspris tildeles en virksomhed, der i sit daglige virke er en rollemodel for Skiveegnens virksomheder og Skive Kommune som helhed – både lokalt og nationalt. En virksomhed der tør gå foran på områder som fx den grønne omstilling, ekstraordinær god ledelse, værdiskabende aktiviteter m.m. 


De nominerede er: 

Ginnerup A/S

​​​​​​​Dantherm (Vinder)

Stenger & Ibsen

Årets Erhvervstiltag

Prisen for årets erhvervstiltag tildeles en person eller virksomhed, som i årets løb har formået at nytænke en allerede eksisterende forretningsgang eller helt at komme op med et nyt erhvervstiltag, der har været med til at sætte Skive på landkortet. Erhvervstiltaget skal ligeledes have et større potentiale til at skabe vækst.


De nominerede er: 

SønderCentret Skive

Skive Retail Park 

Vinkel Bioenergi (Vinder)

Årets Vækstvirksomhed

Prisen for årets vækstvirksomhed skal findes i en virksomhed, der har formået at vækste markant på økonomiske målepunkter eller antallet af medarbejdere i Skive Kommune. Her kan man bl.a. finde inspiration i blandt kommunens Gazelle-virksomheder.


De nominerede er: 

Wimex (Vinder)

HEM Denmark 

Washpower


Årets Kundeoplevelse

Prisen for årets kundeoplevelse tildeles en virksomhed, der kontinuerligt yder en ekstra god service/oplevelse overfor dennes kunder. Der må altså ikke være tale om en enkelt hændelse men skal være bemærket af flere og over flere gange. 


De nominerede er: 

A Hereford Beefstouw - Skive

Søegaards Vinhus

Boudigaard Begravelse (Vinder)


Årets Innovationspris

I en verden hvor det går rigtigt stærkt med udviklingen er innovation et utroligt vigtigt værktøj at have. Årets innovationspris går dermed til en person, virksomhed eller forening, der har formået at være innovative i deres løsning af en udfordring, udvikling af et nyt produkt/ydelse, der er til gavn for samfundet.


De nominerede er: 

Timothy Jacob Jensen

Grønning Smede- og Maskinforretning 

Veng System (Vinder)Årets RENT LIV Pris

Denne pris gives til en virksomhed som har gjort sig ekstra opmærksom på bæredygtighed og/eller den grønne omstilling. Virksomheden skal være beliggende på Skiveegnen. Virksomheden skal også ha et klart defineret mål med, hvor den vil hen med sine indsatser.


De nominerede er: 

HEM Denmark (Vinder)

Scanbag

Madsen & Fjalland Skive Kommunes CSR-pris

Skive Kommunes CSR-pris går til en virksomhed, der har udvist særlig rummelighed og samtidig opnået gode resultater med integration af personer i jobcentrets målgruppe. I vurderingen bliver der lagt vægt på engagement og drive, den gode historie til inspiration for andre samt virksomhedens sociale ansvar og de opnåede resultater heraf. Prisen tildeles endvidere til en virksomhed, der, via konkrete initiativer, viser vejen for et rummeligt arbejdsmarked.


De nominerede er: 

Salling Autogenbrug (Vinder)

Thise Mejeri

Troldebakken Årets Virksomhedsmentor

Prisen for årets virksomhedsmentor tildeles en engageret medarbejder, som er mentor for én eller flere personer i aktivering på virksomheden. Virksomhedsmentorer yder i hverdagen en stor og helt afgørende støtte til de ledige, som af forskellige årsager ikke ved egen kraft formår at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Årets virksomhedsmentor skaber engagement og drive i mentorarbejdet samt bidrager til trivsel og god kultur i virksomheden

.

De nominerede er: 

Jess Andersen, lagerchef, Cykelpartner (Vinder) 

Kim Sørensen, bademester, Durup Idræts- og svømmehal

Kim Jakobsen, afdelingsleder, HH Trælast og Byggecenter – Grundvad Byggecenter SpøttrupTak til vores sponsorer

Giv en stor hånd til vores sponsorer! Stor tak til dem for at bakke op omkring Skive Business Awards. Listen bliver løbende opdateret